Webbinarie: Coompanion

Välkommen till ett webbinarie inom projektet Förenade Inköp, ett projekt med mål att fler inköpsföreningar och lokala kooperativa matbutiker startas.

Webbinariet är öppet för alla men riktar sig särskilt till dig som driver en lokal kooperativ matbutik eller inköpsförening. Och såklart till dig som funderar på att starta!

Coompanion

Dubbelt så roligt och hälften så svårt. Tvivla aldrig på att en liten grupp kan förändra världen! Coompanion stöttar er oavsett om det handlar om att ha kvar affären i byn, starta företag tillsammans eller utveckla ert befintliga kooperativ.

Coompanion arbetar på uppdrag av Tillväxtverket och regionala organisationer med rådgivning och affärsutveckling inom hållbart och samhällsnyttigt entreprenörskap. Vi finns över hela Sverige på 25 regionalt ägda och styrda Coompanionkontor som verkar för ett hållbart, tillsammansägt företagande i hela landet.

:bulb:Presentationen hålls online på Zoom. Installera gärna och testa Zoom – programvaran för onlinemöte i god tid innan mötet.

:file_folder: https://zoom.us/download

Möteslänk