Future Food Forum

Framtidens hållbara livsmedel

Hur arbetar livsmedelsindustrin med innovationskultur? På vilket sätt kan AI, Blockchain och IoT öka försäljningen och lönsamheten? Morgondagens affärsmodell för livsmedelsindustrin – hur ser den ut?

Mat har blivit en megatrend. Vi är vad vi äter, inte bara ur ett hälsoperspektiv, vår mat har även blivit ett miljömässigt ställningstagande. Livsmedelsproducenterna tvingas tänka om kring sin affär, livsmedel är numera en av världens största ekonomier och den med störst påverkan på vår planet. De företag som erbjuder innovativa, klimatsmarta produkter och tjänster med morgondagens teknik har framtiden för sig!

Den 14 november i Malmö samlar Sydsvenskan och Dagens industri livsmedelsbranschens beslutsfattare för en heldag fylld med inspirerande talare, kritiska diskussioner och spännande case. Under dagen får du träffa Ariella Rotstein, co-lead ICAx, Magnus Johansson, vd COOP, Marie Gidlund, Sweden Food Arena och många fler. De kommer på Future Food Forum berättar om sina visioner och hur de, både ur ett regionalt och nationellt perspektiv, arbetar för att föra livsmedelsbranschen framåt.

Kom och lyssna, delta i samtalet, nätverka, skaffa ny kunskap samt få inspiration!

https://konferens.sydsvenskan.se/Events/100000219/future-food-forum