📆 Alla matkooperativ; vĂ€lkomna pĂ„ stormöte tis 2/6!

:tada: Dags för stormöte!

Imorgon tisdag Àr det dags för open space nummer tre - ett öppet stormöte dÀr du tar med dig dina frÄgestÀllningar och trÀffar andra kooperativ.

Desutom i detta brev: Videon frÄn webbinariet med William Styrlander och Matkooperativet Helsingborg, missa inte för massa bra tips om hur man startar och driver en kooperativ butik!

Tryck nedan för att spela upp! :point_down::point_down::point_down:

:calendar: Tis 2/6, kl 20, Open Space #3

\ 601x338

Vi har fÄtt önskan om att hÄlla ett open space speciellt för befintliga inköpsföreningar & kooperativa butiker. FrÄgor som har vi vet finns och kan komma med i detta samtal Àr hur man kan röra sig mot att fÄ en större del av föreningarnas medlemmar att bli producenter och hur man gör för att enklare samarbeta med producenter. Vad skulle göra att er verksamhet kan ta ett kliv framÄt och fungera bÀttre?

Vad stÄr ni inför för utmaningar eller möjligheter just nu med er förening? Kan det vara sÄ att andra har det lika dant? Kom och samtala, denna gÄng bara med andra som ocksÄ redan aktivt driver verksamhet.

VĂ€lkomna!

LÀnk till mötet: https://us02web.zoom.us/j/86324594990?pwd=TUo0ZHZSS0VTVFhHWGdiV1JzSkNuUT09

//
Det var allt denna vecka, allt gott hÀlsar Förenade Inköp :seedling:

:speaking_head: Delta i samtalet

Vi har ett diskussionsforum för matkooperativ dÀr du Àr mer Àn vÀlkommen att starta en ny trÄd, du hittar det hÀr: https://foodshift.se/c/forenade-inkop/32

Vi har ocksÄ skapat en grupp pÄ Facebook som inte enbar Àr lÄst till projektdeltagare: Kooperativa matbutiker, inköpsföreningar och producentkooperativ

Har du frÄgor eller synpunkter kring projektet eller vill komma i kontakt med vi som driver projektet, stÀll en frÄga pÄ Slack eller skicka ett mejl.

Om Förenade Inköp

Förenade Inköp Àr ett projekt med mÄl att fler inköpsföreningar och lokala kooperativa matbutiker startas. Vi vill ocksÄ bidra till att befintliga föreningar inleder djupare samarbeten. Om du deltar i att driva en inköpsförening eller Àr intresserad av att starta en, dÄ ska du anmÀla dig som deltagare i projektet.

https://forenadeinkop.se